Reportage

Entreprenören med passion för våfflor och barnhem i Afrika

Deborah Williams skärgårdsidé omsätter fem miljoner kronor på några sommarmånader.

Deborah Williams är inredaren som lite oväntat blev restaurangägare på en halvö i Oxelösunds skärgård med lyxiga våfflor som specialitet.

– Det är friheten och det kreativa som driver mig, säger hon.

Publicerad

När Världen idag besöker Skärgårdsvåfflan en förmiddag i juli går det inte att ta miste på vad som serveras på platsen: våfflor, närmare bestämt belgiska. Lukten av nygräddade läckerheter känns redan från parkeringen. 

Vill du läsa vidare?

Teckna en prenumeration för att ta del av denna artikel och mer på varldenidag.se.

ERBJUDANDE!
Världen idag DIGITAL

2 månader för 10 kr!

KÖP

Världen idag
DIGITAL

129,-

kr/månad ​​​​​​

KÖP

Världen idag
HELG

159,-

kr/månad ​​​​​​

KÖP

Världen idag
PAPPER

189,-

kr/månad ​​​​​​

KÖP

Powered by Labrador CMS