Nyheter

Enkät: Vilken sorts semla gillar du bäst?

Semmelwrap från Tössebageriet i Stockholm. Bild från förra året.
Semmelwrap från Tössebageriet i Stockholm (bild från förra året).

Under de senaste åren har den klassiska semlan, gjord på vetebröd, grädde och mandel­massa, fått konkurrens av nya varianter. Har de flesta övergivit klassikern för de nya tillskotten eller står den sig som stabil favorit? Det har Världen idag försökt ta reda på genom att fråga folk på stan. 

Publicerad Senast uppdaterad

David Höglund, 23 år, Uppsala:

Vill du läsa vidare?

Teckna en prenumeration för att ta del av denna artikel och mer på varldenidag.se.

ERBJUDANDE!
Världen idag DIGITAL

2 månader för 10 kr!

KÖP

Världen idag
DIGITAL

129,-

kr/månad ​​​​​​

KÖP

Världen idag
HELG

159,-

kr/månad ​​​​​​

KÖP

Världen idag
PAPPER

189,-

kr/månad ​​​​​​

KÖP

Powered by Labrador CMS